"For when performance matters"

QUALITY & TECHNOLOGY

Vacatures WOW België

WOW zadeldealers gezocht

Om de verdere professionalisering van het 'WOW' zadelmerk in België te realiseren, zijn we onmiddellijk op zoek naar ondernemende zelfstandige dealers :

. 1 dealer voor de regio Brussel/Wallonië (perfect 2-talig) alle zadeltypes
. 1 dealer voor gans Vlaanderen exclusief voor springzadels

Werkzaamheden:

U bent commercieel verantwoordelijk voor het zelfstandig in de markt zetten van het WOW zadel en het passen en onderhouden ervan.  U wordt hierin ondersteund door de Belgische distributeur en door ervaren collega's.

U zoekt zelfstandig nieuwe klanten, geeft demonstraties, doet passessies en biedt service aan bestaande klanten. Daarvoor is een grondige kennis nodig van zowel de bouw als de training van het paard, de rijtechniek alsook de mogelijkheden die het zadel biedt om aan te sluiten bij de wensen van paard en ruiter. Alleen op deze manier is het mogelijk de maximale prestatie uit het paard te halen met het hoogst haalbare comfort.

Door uw inzet wilt u een belangrijke bijdrage leveren aan het neerzetten van het merk op de Belgische markt en het bij de ruiters brengen van de unieke eigenschappen van het zadel. U bent verantwoordelijk voor uw eigen omzetresultaten, daarom opereert u ook op zelfstandige basis in hoofd- of bijberoep. U vertegenwoordigt WOW op diverse niveaus binnen de paardensportwereld.

Werken met WOW betekent werken als zelfstandige ondernemer binnen een groeiende, dynamische, professionele organisatie waar uw ondernemende kwaliteiten volledig tot hun recht kunnen komen. De distributeur kan zorgen voor de nodige opleiding en financiële ondersteuning, de eigen gevraagde financiële inbreng is minimaal op voorwaarde dat de dealer erin slaagt om de gestelde doelstellingen te behalen.

Commerciële ingesteldheid, service-gerichtheid en ondernemen zit in uw bloed, u bent tevens daadkrachtig en resultaatgericht. Als dealer hebt u een netwerk binnen de paardensportwereld en bewezen ervaring in de branche. U bent een zelfstarter en zelfstandig, open en dynamisch. U houdt van een uitdaging en wilt bouwen aan uw eigen succes.

Geïnteresseerd?

Bent u ambitieus en hebt u de drive om de beste in uw vak te worden? Dan ontvangen wij graag uw motivatie met uitgebreide CV via email mbz@telenet.be

Google+
Warning: file_put_contents(/home/cubezadel/domains/wowzadels.be/public_html/files/cache/pages/1/f/3/1f3f715c0450d1943312f2492de2edcfcd8f4363e3caea7cb6b6e4f6c7c40e64.cache): failed to open stream: No such file or directory in /home/cubezadel/domains/wowzadels.be/public_html/updates/concrete5.6.3.5_remote_updater/concrete/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62